dilluns, 1 de setembre del 2008

Gósol - Tuixén - Josa - Gósol

 
 
 
Per acabar l'estiu, una de 26,5 km i 6:35 hores.
Es surt de Gósol ben d'hora (després d'haver vist sortir el sol al Pedraforca) pel GR 150. El camí puja fins a l'ermita de Santa Margarida i després continua pujant tallant la pista fins al coll de Mola.
Allà el camí ha canviat una mica i ara baixa suaument per un corriol molt agradable, que a la part baixa va a trobar el riu de la Mola. Hi ha un parell de fonts i una àrea de picnic. S'arriba a Tuixén sense tocar la carretera.
Allà seguim el GR 107-3, que va per un caminet fins a la carretera de Josa. Després d'una hora d'agradable passeig per l'asfalt i passant per l'ermita de Sant Jaume, s'arriba a Josa. Hi hauria d'haver un camí que hi va, però està tallat.
De Josa surt un corriol que s'enfila agradablement (si no et plou) fins al coll de Josa. Allà hi ha un corriol que baixa fort fins a la plana de Gósol, on s'entra per un abeurador fins a la plaça.
Un recorregut circular molt agradable (tret de la part asfaltada, clar). Hi ha molta varietat vegetal, el que dóna a la natura un gran joc de verds.
Posted by Picasa