diumenge, 30 de novembre del 2008

El Miracle - Solsona (GR 7)

 
 
 
 
Un grup de valents hem sortit decidits a caminar, malgrat les nevades. El premi ha estat un dia de sol (i fred!), clar, amb l'horitzó ple de neu i una nevada llunyana (al Cadí, allà on havíem d'anar). La caminada alternativa ha estat força bé.
Es surt del Miracle, santuari que estava obert i hem visitat, en direcció nord. El camí passa per corriols i pistes, un pèl glaçades i amb la vegetació gebrada. Al davant de moment no es veia res, ja que els núvols ho tapaven tot. S'arriba a la casa de l'Alsina, amb el seu llac. Té un mirador d'aus.
D'allà es va al llogaret de Brics, elevat i amb força vista. Es continua un tros d'asfalt (poc) i el camí s'apropa a Solsona. S'entra per una rotonda al costat de la fàbrica de fusta. Arribem a la plaça del Balç.
Allà agafem el camí del castell i pugem a Castellvell, pel camí empedrat. La recompensa és molt grata. Ara si que es veuen les muntanyes ben nevades! Un dia ben aprofitat.
Posted by Picasa

2 comentaris:

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Fa uns anys faig fet aquest tros de sender. Recordo que em va agradar força també. I és que al Solsonès em sembla veure-hi més cel que enlloc. Quina tonteria, oi?

Unknown ha dit...

Hola! Estic intentant recordar (i no ho aconsegueixo) que a prop del Miracle hi han uns boscos amb pedres tipo dolmens, menhirs...
Tu sabríes dir-me on es troba exactament aquest bosc? M'interessa moltíssim tornar-hi.

Gràcies!